ORGANISATIONEN

Har du någonsin velat be om ursäkt för något du gjort eller sagt till någon annan?

Make a Change är en ideell organisation som arbetar för att minska och förebygga mobbning och digitala övergrepp. Vi utbildar kring diskriminering och hat samt avskräcker att utöva mobbning i skolor, på nätet och i samhällen över hela världen. Dagens unga människor är en passionerad, samverkande och mångsidig generation. I denna mångskiftande värld vill vi skapa en förändring som främjar hövlighet, inkludering och jämlikhet. Vi lär därför ut effektiva lösningar på hur man kan förebygga och hantera alla former av mobbning, samt utbildar barn, tonåringar och vuxna i skolor, på nätet och på arbetsplatser.
Christian Nordenström

Grundare av Make a Change

VAD VI GÖR

Vårt uppdrag

Stöd Centrum

Våra stödvolontärer har tystnadsplikt och är utbildade för att hjälpa barn, tonåringar och vuxna som känner sig mobbade i skolan, på nätet eller på arbetsplatsen.

Våra Föreläsningar

Våra föreläsningar är speciellt framtagna för skolor och arbetsplatser för att ge inspiration och hjälpa till i det förebyggande arbetet mot mobbning.

Våra Projekt

Det primära målet med våra projekt är att tillhandahålla verktyg för att skapa möjligheter för fler att ingripa i mobbningssituationer, snarare än att bara förbli tysta åskådare.

UTBILDA DIG

Vi gör skillnad

Mobbning kan hota elevers fysiska och känslomässiga säkerhet i skolan och kan även inverka negativt på deras förmåga att lära. Det bästa sättet att ta itu med mobbning är att stoppa det innan det börjar. Att utbilda elever för att förebygga och åtgärda mobbning kan bidra till att förebygga mobbning över tid.
PODCAST

Senaste Avsnitten

Fight Back – kommer snart!

FIGHT BACK är en app som skapats för barn och ungdomar i syfte att ge dem stöd samt ge dem mer kunskap om mobbning via en digital kanal. Appen är helt gratis att ladda ner och kommer att finnas tillgänglig via AppStore eller GooglePlay.

Nätmobbning – ett växande problem!

Vi har därför startat Projekt 300 med syftet att utbilda 300 skolor runt om i Sverige med fokus på ökad medvetenhet och kunskap för ett bättre klimat online bland barn och ungdomar.
PERIODENS FÖRETAG

Loopia

Vi vill passa på att skicka ett STORT tack till företaget Loopia som har bidragit till vårt arbete sedan starten 2015. De har under åren bidragit till vårt viktiga arbete online.
[trx_sc_events type=”detailed” past=”” cat=”139″ orderby=”post_date” slider=”1″ slider_controls=”bottom” slider_pagination=”bottom” title_style=”default” title_align=”center” count=”3″ columns=”3″ title=”Våra kommande events” subtitle=”Välkommen”]
Eldsjälar

Vårt team

Christian Nordenström

Ordförande och Grundare

Karin Baurèus

Vice Ordförande

Johanna Aybar

Styrelseledamot

Fia Sandberg

Styrelseledamot
Kontaktformulär

Skicka oss ett meddelande

  Contact / Location

  Kontakt info

  Ideella föreningen Make a Change
  Odengatan 21
  114 24 Stockholm, Sweden

  010-175 76 76 (m-f 10-17)
  kontakt@makeachange.se
  Orgnr: 802497-2450
  Bankgiro: 326-4512
  Swish: 123 08 33 780

  Kontakta oss

   Events / Calendar

   Events

   Vi erbjuder workshops, föreläsningar och event. Håll utkik efter våra kommande event.
   [trx_sc_events type="detailed" past="" cat="139" orderby="post_date" slider="" title_style="default" title_tag="h4" scheme="scheme_2" columns="1" count="6"]