Ambassadörer

Make a Change samarbetar aktivt med våra ambassadörer, som ideellt arbetar tillsammans med oss för att lyfta den viktiga mobbningsfrågan. Ambassadörerna vi samarbetar med utgår från olika platser runt om i Sverige. De är, liksom vi, engagerade i hjärtefrågan och strävar efter att göra skillnad.

Tillsammans sprider vi kunskap, erfarenheter och kärlek!

Mariam Ismail Daoud

Mariam Ismail Daoud

Ambassadör Malmö

Mariam Ismail Daoud arbetar som projektsamordnare med ansvar för jämställdhet, är aktiv i olika föreningar bland annat Internationella kvinnoföreningen, (IKF) Anställningslösa i förening och Röda korset. Mariam har studerat mångfaldsstudier med arbetsvetenskap som inriktning på Malmö Högskola och håller föreläsningar inom jämställdhet och mångfald. Hon väcker opinion i frågor som berör arbetsmarknaden utifrån olika perspektiv, missgynnandet av mångfalden samt diskriminering i arbetslivet och vikten av jämställdhetsintegrering. Olika kunskaper har olika villkor och det handlar om att utveckla gemensamma arenor för samverkan, det finns mycket kunskap på alla områden i samhället därför är målet för Mariam i Malmö i första hand att skapa och att utveckla samverkan och kunskapsallianser med stadens olika sektorer, intressenter och aktörer.

E-post

Evelina Finndell

Evelina Finndell

Ambassadör Föreningsliv

Evelina spelar i AIK Fotbolls damlag. Hon är 19 år och har nyligen tagit studentexamen. Trots hennes unga ålder så har hon under sina år som elev på olika skolor samt som spelare i olika lag träffat många olika människor med olika bakgrund. Hon brinner därför för ungdomar och allas lika värde. För Evelina har det alltid varit extremt viktigt att alla ska känna sig delaktiga, att ingen känner sig ensam och att få andra att trivas med sig själva. Hon har själv upplevt hur det som kvinnlig elitidrottare är att bli behandlad annorlunda jämfört med manliga, och hon har alltför många gånger insett att förutsättningarna för kvinnliga fotbollsspelare på många sätt är sämre än för de manliga. Så är det inom fotbollsvärlden, men tyvärr ser det ut så inom flera olika idrotter, yrken och samhällen. Som ambassadör arbetar Evelina för att vara en förebild inom idrotten, och visa att man kan klara allt man tar för sig, oavsett om man är tjej eller kille.

E-post

Siavosh Derakhti

Siavosh Derakhti

Ambassadör Nationellt

Siavosh Derakhti och har själv genomgått en personlig resa som uträknad med besvärlig skolgång och utanförskap. Han har arbetat med barn & ungdomar i både kommunal & privat regi och är idag en väldigt omtyckt talare inom integration, mångfald, inspiration, motivation & rasism. Siavosh är grundare av Ideella organisationen UMAF – Unga Mot Antisemitism & Främlingsfientlighet. Han arbetar hårt för att motverka mobbning, utanförskap, intolerans, antisemitism, islamofobi och rasism bland barn- & ungdomar i  Sverige. 2013 fick han förmånen att träffa USA:s president Barack Obama och han är den första personen som har tilldelats nyinstiftade ELSA priset från den Svenska kommittén mot antisemitism samt Raoul Wallenberg priset från Raoul Wallenberg Academy.

E-post

STÖTTA OSS

Genom att stötta oss är du med och bidrar i det förebyggande arbetet mot mobbning.

Vi utbildar skolor, företag och idrottsföreningar över hela landet.

STÖTTA OSS

Föreläsningar