Vi söker volontärer

Vill du engagera dig i något meningsfullt? Går du och funderar på att bli volontär?

Som volontär för Make a Change får du både en meningsfull sysselsättning och är med och skapar en bättre vardag för många barn, ungdomar och vuxna. Genom att engagera dig som volontär är du med och gör skillnad. Längre ner på sidan kan du läsa mer om olika uppdrag där vi söker volontärer just nu. Alla våra uppdrag ansöker du via Volontärbyrån. Klicka på uppdragsrubriken för att läsa mer och komma till länken för intresseanmälan.

Tillsammans skapar vi en bättre vardag!

 

Volontärer sökes!

Föreningen växer och alla involverade vill göra skillnad. Det här är din chans att vara med på en resa tillsammans med oss och vem vet, kanske är det du kommer med ett projekt eller en ide för vårt arbete mot mobbning och utanförskap?

Ansök här

Brinner du för sociala medier och kampen mot mobbning?

Håller du med oss om att sociala medier är bland det viktigaste för organistioner att nå ut och skapa debatt och nya perspektiv? Brinner du för textbaserad och visuell kommunikation? För tryckt material och digitala medier. Just nu söker vi särskilt dig som vill vara ansvarig för våra sociala medier och helt enkelt fungera som en skribent i samtliga våra digitala kanaler.

Ansök här

Nu startar vi stödchatt med inriktning på personer som blivit utsatta för mobbning!

Vi söker nu personer som vill stötta barn, ungdomar och vuxna som har blivit utsatta för mobbning och behöver någon att prata med. Under hösten 2017/våren 2018 kommer vi att lansera en ny stödchatt med specifik inriktning på problemen kring mobbning. Såväl drabbade som närstående är välkomna att höra av sig.

Ansök här

VOLONTÄRPOLICY

VOLONTÄRPOLICY FÖR MAKE A CHANGE VERKSAMHET

Som volontär är du mycket viktig för oss och vi värnar om att volontärskapet ska fungera så väl som möjligt. För att uppnå detta har vi en volontärpolicy som syftar till att skapa trygghet och tydlighet för alla som bidrar till vårt arbete. Volontärpolicyn fungerar som ett stöd för dig som volontär under ditt volontäruppdrag och beskriver roller och ömsesidiga förväntningar, skyldigheter och rättigheter.

Läs vår volontärpolicy här

Cissi Hult

Cissi Hult

Nationell volontärsamordnare

Cissi är utbildad behandlare inom kriminal- och missbruksvård med pedagogik som påbyggnadsutbildning.  Hon har själv en historia som utsatt för mobbing under längre period och ser att mobbing är ett växande samhällsproblem som klär sig i olika kostymer. Cissi har ett varmt starkt samhällsengagemang och brinner för barns- och mänskliga rättigheter. De tre senaste åren har hon tagit kampen ett steg längre som samordnare och projektledare för SOS Barnbyars volontärgrupp i Göteborg med insamlingsprojekt och föreläsningar.  År 2014 och 2015 satt hon även med i Världens barns regionskommitté för att arbeta mer med volontärprojekt och över gränser för att påverka världen mer för ju fler man är desto bättre och har man dessutom viljan så finns inga gränser för hur mycket man kan förändra. 

E-post

STÖTTA OSS

Genom att stötta oss är du med och bidrar i det förebyggande arbetet mot mobbning.

Vi utbildar skolor, företag och idrottsföreningar över hela landet.

STÖTTA OSS

Föreläsningar