Stötta våra

Projekt

Make a Change är en ideell organisation utan statliga bidrag. Vi finansieras helt genom stöd från företag, privata donationer och genom arvoden till de kurser och föreläsningar vi utför.

De insamlade medlen används för utbildningsverktyg, kurser och föreläsningar. De gör det också möjligt för oss att sprida budskapet och engagera fler människor i arbetet mot mobbning och utanförskap.

Månadsgivare

Registrera dig nu

Snabba och enkla donationer.

Hur mycket vill du skänka per månad?

Ge en gåva

Hjälp oss i vårt löpande arbete. Genom din gåva hjälper du oss i kampen mot mobbning.

Tillsammans kan vi skapa en förändring!

Hur mycket skulle du vilja ge?

PayPal

Du kan donera via PayPal. Du behöver inte ha ett PayPal-konto för att använda PayPal. Via PayPal kan du använda ett kredit-eller betalkort för att göra en donation utan ett PayPal-konto. Efter att ha klickat på knappen nedan, kommer det att finnas en länk för att fortsätta utan ett PayPal-konto.

Involvera dig

Tillsammans med One from All gör vi det möjligt för skolklasser och idrottsföreningar att samla in pengar till egen kassa, och samtidigt göra gott. Kanske planeras en resa eller någon annan aktivitet? De insamlade pengarna fördelas mellan klassen/föreningen och den utvalda organisationen. Vi tror att barn och ungdomar har en stark vilja att göra skillnad för andra. Att samtidigt tjäna pengar till kassan känns som en extra belöning.

Bli sponsor

Sponsring för oss handlar om att skapa partnerskap, där vi, baserat på gemensamma mål och värderingar, hitta sätt att stärka varandra.

Vi har därför valt att inte ha några färdiga sponsorpaket. Kontakta oss så diskuterar vi tillsammans vidare vad som passar Er bäst.

Företagsgåvor

Genom att donera en företagsgåva till Make a Change, är du en viktig del av vårt långsiktiga arbete mot mobbning.

Som tack för din gåva får Ni ett digitalt presentkort.

Contact / Location

Kontakt info

Ideella föreningen Make a Change
Odengatan 21
114 24 Stockholm, Sweden

010-175 76 76 (m-f 10-17)
kontakt@makeachange.se
Orgnr: 802497-2450
Bankgiro: 326-4512
Swish: 123 08 33 780

Kontakta oss

    Events / Calendar

    Events

    Vi erbjuder workshops, föreläsningar och event. Håll utkik efter våra kommande event.
    [trx_sc_events type="detailed" past="" cat="139" orderby="post_date" slider="" title_style="default" title_tag="h4" scheme="scheme_2" columns="1" count="6"]