Styrelsen

Make a Change styrelse består av fem ordinarie ledamöter, en adjungerad samt en suppleant. Ordföranden och ledamöterna utses på tillsvidare basis. Styrelsen ansvarar för den strategiska ledningen av föreningen. Styrelsen föreslår nya ledamöter utifrån de behov som finns för föreningens strategiska ledning, alltså baserat på styrelsens befintliga sammansättning och de strategiska utmaningar som föreningen står inför.

Christian Nordenström

Christian Nordenström

Född 1979 / Från Stockholm

Ordförande och grundare av Make a Change. Christians egen barndom och historia som mobbad under nästan 10 års tid har visat honom vägen till grundandet av Make a Change. Som person vågar han utmana samhällets normer och driver föreningen framåt med stort fokus på nya innovativa lösningar i arbetet mot mobbning. Han bevisar även gång på gång, att han har viljan att bryta igenom där många andra misslyckas. Med drygt 20 års erfarenhet inom försäljning och media industrin har en stor passion för människor och kommunikation skapats. Han har tidigare arbetat i företag såsom Modern Times Group, Lorèal Group och PS Communication.

E-post

Mikael Östling Huhta

Mikael Östling Huhta

Född 1980 / Från Stockholm

Ledamot, ansvarig för organisationsutveckling och specifika utbildningsinsatser. Mikael har en Master of education i tyska och engelska på MDH samt har gått rektorsprogrammet på Uppsala Universitet. Han har tidigare arbetat som elevhälsochef samt rektor på IES i Uppsala men numera som Vice President Services at Sensavis. Energifylld och rättfram ledare med stort intresse för människor och utbildning. Mikael tror på tydlighet och medkänsla ifråga om ledarskap oavsett organisationsform, och han älskar att testa sina begränsningar.

E-post

Caxton Njuki

Caxton Njuki

Född 1982 / Från Oxelösund

Ledamot och utbildningsansvarig. Caxton Njuki är en ung framåt kille med glimten i ögat. Caxton är född i Uganda och har bott i Sverige sedan 5 års ålder. Han är idag professionell idrott – och hälsocoach och jobbar med ett antal idrottare i den absoluta Sverigeeliten. Han har jobbat åt Svenska Tennisförbundet som förbundskapten på juniorvärldstouren under 18 år, Nordiska Mästerskapen och EM­ samt VM­ kval. Caxton har lång erfarenhet av att coacha lag/grupper och individer inom idrott – och näringslivet. Som föreläsare har Caxton jobbat i över 10 år åt SISU idrottsutbildarna/Sörmlandsidrotten inom ämnet ledarskap och kommunikation.

E-post

Anne-Marie Malmsten

Anne-Marie Malmsten

Född 1965 / Från Stockholm

Vice-ordförande, ansvarig för administration och organisationsutveckling. Anne-Marie har i många år arbetat med barn och ungdomar med speciella behov samt har också erfarenhet av att leda kvalitetsuppföljningar i skolor och förskolor. Anne-Marie har en bred utbildning med dubbla examen. Som personalvetare med pedagogisk påbyggnadsutbildning har hon kunskap om arbetsrätt och arbetsmiljö och har även läst in sig på juridik för personer med funktionsnedsättning. Sedan flera år arbetar Anne-Marie ideellt inom föreningslivet för barn och ungdomar och ser gärna fler möjligheter för ungdomar att fortsätta sitt idrottsutövande i de sena tonåren. Förutom styrelsearbete i idrottsföreningen är Anne-Marie också ledamot/sekreterare i en hembygdsförening.

E-post

Patrik Blomqvist

Patrik Blomqvist

Född 1971 / Från Stockholm

Ledamot, ansvarig för digital utbildning och sponsring. Patrik har tidigare studerat IHM Sales and Marketing. Han jobbar idag på den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Patrik har jobbat med online-video och IT-säkerhet de senaste 10 åren.

E-post

Fler inom föreningen

Inom Make a Change arbetar många eldsjälar ideelt i kampen mot mobbning och utanförskap. Nedan finner ni de personer som arbetar inom organisationen och vad de gör hos oss.

STRATEGI & KOMMUNIKATION

Margareta Ström
Fonder & Stiftelser
E-post

Fredrik Nilsson
Företagssamarbeten
E-post

Ingela Bhatt
Utbildningssamordnare
E-post

Martin Evaldsson
Webbansvarig
E-post

Johanna Roos
Grafisk Designer
E-post

FÖRELÄSARE

Mikael Östling
Mobbning, förebyggande arbete och rutiner.

Elaf Ali
Mobbning, relationer, människors rättigheter och förtryck.

Anton Johansson
Mobbning, normkritik och HBTQ

Christopher Eriksson Williams
Mobbning, nätmobbning och HBTQ

Jerker Danielsson
Vuxenmobbning

Niclas Ottosson
Nätmobbning

Elin Nilsson
Nätmobbning

EXPERTER
ANSVARIGA VOLONTÄRER

Cissi Hult
Nationell Volontärsamordnare
E-post

Mirela Hajric
Samordnare Stödvolontärer
E-post

VOLONTÄRER BLEKINGE

Anna Svensson
Volontär

VOLONTÄRER GÖTEBORG

Cizzi Grönqvist
Volontär

VOLONTÄRER KRISTIANSTAD

Solveig Selin
Volontär

VOLONTÄRER LULEÅ

Patrik Karlsson
Volontär
E-post

Ramona Wallström
Volontär

Ellinor Wallström
Volontär

Felicia Andersson
Volontär

Martin Wennberg
Volontär

Lars Larsson
Volontär

Daniel Hagdahl
Volontär

Jennifer Mercedez Enström
Volontär

VOLONTÄRER UPPSALA

Mathias Rickman
Volontär

STÖTTA OSS

Genom att stötta oss är du med och bidrar i det förebyggande arbetet mot mobbning.

Vi utbildar skolor, företag och idrottsföreningar över hela landet.

STÖTTA OSS

Föreläsningar