Medarbetare

Inom Make a Change arbetar många eldsjälar ideelt i kampen mot mobbning och utanförskap. Nedan finner ni de personer som arbetar inom organisationen och vad de gör hos oss.

 

Simon Sandström

Simon Sandström

Strategi och kommunikation

Simon Sandström har sedan 2002 arbetat i skolan, är föreläsare och legitimerad lärare i svenska, svenska som andra språk, matematik samt idrott och hälsa. Han är även lokalt skyddsombud för Lärarnas Riksförbund och har studerat skolledarutbildning samt gruppledarutbildning på Uppsala Universitet samt i Stockholm stads regi. Simon är också ordförande i Salam LADC Sweden som arbetar med att hjälpa flyktingar nere i Libanon. Simon har även ett stort idrottsintresse och sitter i Hammarby Fotbolls marknadsråd.

E-post

Niklas Gerholm

Niklas Gerholm

Mediaproduktion

Niklas arbetar med delar av Make a Change kreativa och innehållsrelaterade material. Utöver det tar Niklas fram nya idéer och samarbeten inom näringsliv, myndigheter och föreningsverksamheter med spännande innovativa projekt i Make a Change anda. Niklas är också verksam som författare och programledare i podcastarna Blandbandet och Punschverandan. Just nu arbetar han dessutom tillsammans med en IT-byrå för att ta fram en ny app inom sociala nätverk.

E-post

Stefan Hammarbäck

Stefan Hammarbäck

Podcast

Stefan arbetar med delar av Make a Change kreativa innehåll där han kommer att ha ansvar för för organisationens podverksamhet. Just nu arbetar Stefan som producent och programledare inom produktionsbolaget Fredagskänsla AB, där han är medproducent till poddarna Punschverandan, Nörd & Novis och Blandbandet. Stefan har tidigare ett starkt förflutet inom idrottslivet.

E-post

Johanna Roos

Johanna Roos

Grafisk Designer

Johanna arbetar som grafisk designer och har ett fantastiskt öga för färg, form och detaljer. Hon arbetar just nu med att skapa vår nya grafiska profil som kommer att introduceras i slutet av oktober. Make a Change kommer bli tydligare, färggladare och sprida ännu mer kärlek genom Johannas magiska fingrar.

E-post

Danielle Hillerström

Danielle Hillerström

Administration och Stödfunktioner

Danielle arbetar med våra stödfunktioner och vår administration. Hennes stora mål i livet är att öka skolors kunskap om mobbning samt ändra deras sätt att hantera det.
 Hon startar även inom kort sina studier inom Barn – och Fritidsprogrammet för att utbilda sig till barnskötare där hon känner att stor förändring behövs. Under sin uppväxt utsattes hon själv för mobbning under drygt 12 år, framförallt nätmobbning och fysisk mobbning. Idag är Danielle 23 år,  bosatt i Haninge med sin sambo och dotter på 8 månader och har tagit sig vidare i livet. Danielle har tidigare arbetat som volontär hos Friends och har även delat med mig utav sin berättelse i deras bok #DelaVidare.

E-post

Pontus Öhman

Pontus Öhman

Webbmaster

Pontus jobbar med vår webbplattform och det administrativa runt den. Han jobbar idag som systemförvaltare inom webb och driver även två företag på sidan om, ett ekologiskt lantbruk samt en webbyrå. Pontus har själv lång erfarenhet av mobbning, då han under hela sin skoltid upp till gymnasiet och även senare i yrkeslivet fått se baksidan av detta. Nu 34 år gammal har han dock lyckats att ta sig vidare, och är sedan många år tillbaka bosatt på landet tillsammans med sin sambo i en by som heter Gränsfors i norra Hälsingland.

E-post

STÖTTA OSS

Genom att stötta oss är du med och bidrar i det förebyggande arbetet mot mobbning.

Vi utbildar skolor, företag och idrottsföreningar över hela landet.

STÖTTA OSS

Föreläsningar