Run to Make a Change

De senaste åren har vi kunnat läsa flertalet forskningsrapporter om hur stor positiv inverkan fysisk hälsa och kondition har på psykisk ohälsa. Vi har därför lagt stort fokus på just detta. Hur kan vi då tillsammans aktivera oss för att lyfta vikten av hälsa tillsammans?

Med fokus på den ständigt ökande och populära löpningen har vi skapat rubriken ”Run to Make a Change”. Under 2017-2018  kan du springa och aktivera dig på olika sätt till förmån för vårt arbete mot mobbning. Våren 2018 kommer vi även att arrangera ett lopp med distanserna 10 km ( motions – samt elitklass ) samt ett 5 km mixlopp där föräldrar kan springa med sina barn för att lyfta frågan ytterligare.

”Run to Make a Change” kan ni aktivera er tillsammans med under följande evenemang:

Vill ni vara med och bidra till vårt arbete mot mobbning och psykisk ohälsa? Kontakta oss så pratar vi mer om hur vi tillsammans kan lägga mer fokus på frågan. Är du aktiv i en idrottsförening, är ni ett kompisgäng som tillsammans skall springa ett lopp eller har ni egna ideèr på samarbeten – allt är möjligt!

Du kan också swisha ett bidrag till 123 08 33 780

#allabehöverenvän

Vill du bära vårt budskap?

I samarbete med Craft och Molind har vi tagit fram en skaljacka och en t-shirt med budskapen ”Run to Make a Change” och #allabehöverenvän

Är du och dina vänner, din förening eller kanske ditt företag intresserade av att aktivera och engagera dig i vårt viktiga budskap?

Kontakta oss för beställningar och mer information.

Vill du starta en egen insamling?

Skulle du själv vilja starta en insamling i samband med ett lopp du springer? Vill du träna till förmån för arbetet mot mobbning?

Helt enkelt må bra och göra något viktigt samtidigt.

Tillsammans med oss kan du skapa din egen insamling kopplat till lopp eller andra arrangemang du är intresserad av. Insamlingen kallar vi ”10 kr per timme” där du helt enkelt lägger tio kronor för varje tränad timme, inklusive lopp, till en insamling. Självklart kan andra också bidra till din insamling och dina mål. Enklaste sättet att skapa en insamling är via Swish där du under en specifik period samlar in pengar till vårt arbete.

Vid avslutad insamling får du ett fint gåvobevis som tack för din insats och ditt engagemang.

Kontakta oss när du är redo att dra igång, så hjälper vi dig!

 

Vart går de insamlade pengarna?

Alla pengar som samlas in i samband med projektet ”Run to Make a Change” går oavkortat tillbaka till idrotten. Under 2018 kommer vi därför välja ut ett specifikt projekt kopplat till idrotten där vi anser de insamlade pengarna kommer att komma till användning på bästa sätt. Ledorden vid val av projekt kommer att vara allas lika värde och våra barns rätt till en aktiv fritid.

Har Ni tips på något projekt ni anser vi skall stötta, vänligen kontakta oss med era tips här

STÖTTA OSS

Genom att stötta oss är du med och bidrar i det förebyggande arbetet mot mobbning.

Vi utbildar skolor, företag och idrottsföreningar över hela landet.

STÖTTA OSS

Föreläsningar