visste du att

9% ÄR UTSATTA FÖR MOBBNING PÅ SIN ARBETSPLATS

Mobbning på arbetsplatsen är ett kostsamt problem, och ansvaret ligger på ledningen att upprätta och genomdriva en stark, konsekvent företagskultur som stoppar benägenheten att mobba innan beteendet börjar.

Vuxenmobbning har blivit mer uppmärksammat i medierna under de senaste åren. Till skillnad från mobbning bland barn är denna typ ofta inte i form av våld eller skrämsel, utan tenderar att ha en mer systematisk och psykologisk form. Till exempel, uteslutning från sociala sammanhang, subtila pikar eller falska rykten. En studie från Arbetsmiljöverket visar att cirka 10 procent av alla arbetande vuxna utsätts för mobbning varje år.

Vi erbjuder arbetsplatser föreläsningar, workshops, coachning och formella utredningar med fokus på att lösa frågor kopplade till mobbning på arbetsplatsen.

Utbildning

Att vara proaktiv och ge dina anställda information om trakasserier på arbetsplatsen, diskriminering, mobbning och våld bidrar till att främja en respektfull arbetsplats.

Våra utbildare lär dina anställda hur de ska respektera varandras olikheter och arbeta tillsammans som ett team. Vi skräddarsyr workshops och föreläsningar för att passa din organisation och utbildar i en stil som är informell, engagerande och lätt att förstå. Som ett resultat kommer alla på arbetsplatsen, oavsett utbildning, erfarenhet och titel ha lätt att lära sig och tillämpa deras nya färdigheter.

Coachning

Våra professionella affärs-och ledar coacher hjälper din organisation att integrera vårt koncept genom att uppmana individer att vara ansvariga för sina egna handlingar. Vår coachning erbjuder ett säkert, stöttande koncept för att undersöka hur en individs personlighet antingen hjälper eller hindrar respektfull arbetsplatsdynamik. Det är en av de mest effektiva strategierna för att göra positiva, varaktiga förändringar på ett personligt plan som tillför värde till organisationen som helhet.

Vi erbjuder skräddarsydda program för att hjälpa anställda och ledare lära sig mer om sina egna styrkor samt områden för personlig utveckling som kommer att ge dem möjlighet att förbättra sina prestationer och uppnå större tillfredsställelse på sin arbetsplats.

Utredning

När anställda ta fram frågor, eller till och med formella klagomål enligt din organisations policy, är det viktigt att någon typ av lösning uppnås för att undvika fortsatt upptrappning av problemet, kostsamma tvister, media rubriker och att anställda slutar. I samarbete med utbildade utredare erbjuder vi en hållbar extern, opartisk utredning inspirerad av den norska metoden "faktaundersökelse". Det är mycket bättre att vara proaktiv än reaktiv!
Contact / Location

Kontakt info

Ideella föreningen Make a Change
Odengatan 21
114 24 Stockholm, Sweden

010-175 76 76 (m-f 10-17)
kontakt@makeachange.se
Orgnr: 802497-2450
Bankgiro: 326-4512
Swish: 123 08 33 780

Kontakta oss

    Events / Calendar

    Events

    Vi erbjuder workshops, föreläsningar och event. Håll utkik efter våra kommande event.
    [trx_sc_events type="detailed" past="" cat="139" orderby="post_date" slider="" title_style="default" title_tag="h4" scheme="scheme_2" columns="1" count="6"]